Civilizare cu forța! Camere de supraveghere cu recunoaștere facială și coșuri de gunoi din Anglia pentru un oraș curat

Timișoara mai are de lucru în lupta cu mizeria stradală, dar și cu rampele clandestine de gunoi. În zona centrală vor apărea coșuri de gunoi noi, cumpărate de compania Brantner, operatorul ce are contractul de salubrizare stradală. De asemenea, în oraș vor apărea și camere video noi, inclusiv cu funcție de recunoaștere facială!

Cele 54 de coșuri de gunoi sunt mari, negre, la fel cum există deja în zona centrală. Toate vor costa 132.084 de lei fără TVA și vin tocmai din… Anglia. „Mereu s-a semnalat că nu avem destule coșuri de gunoi în zona centrală, locul de promenadă al orașului. Ele sunt frumoase, sunt în stilul a ceea ce avem în zona centrală”, spune primarul Nicolae Robu. Edilul e mulțumit de curățenia din centru, dar spune că la periferie, mai exact, după inelele 2 și 3 de circulație, e în continuare dezastru. Recent, un cetățean a primit 2.000 de lei amendă pentru că a aruncat aiurea un morman de haine.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

54 pare a fi „numărul magic” pentru curățenie, deoarece Primăria de data aceasta va cumpăra 54 de camere de supraveghere noi. Scopul lor este tot pentru a preveni aruncatul gunoiului la rampe clandestine. Acestea vor costa, în total, 134.460 de lei fără TVA și vor fi racordate la Centrul de monitorizare și supraveghere al Poliției Locale. Robu nu a vrut să spună unde vor fi montate. „Nu divulgăm, tocmai pentru a putea prinde răufăcătorii”, a precizat edilul.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/