„Cîțu a mai fost la pușcărie pentru beție! Trebuie să se întoarcă acolo!”

hurduzeu parlament
untitled design set 970x90 px

Modul scandalos în care premierul demis Florin Cîțu a împărțit bani primăriilor din țară e taxat în termeni foarte duri de deputatul Silviu Hurduzeu.

De la Cîțu s-au convins aproape toți românii că nu prea au la ce să se aștepte, însă ce a făcut acesta cu Fondul de rezervă bugetară întrece orice limită. PSD a reacționat imediat și anunțat că formulează plângere penală împotriva premierului pe care Parlamentul l-a demis prin moțiune de cenzură.

„Iohannis și Cîțu le-au trimis cărășenilor nota de plată pentru Congresul PNL!  Au decis că, dacă nu trăiesc într-o comunitate condusă de un liberal, vor suferi de frig, sărăcie și foame! Din suma totală (21,5 milioane de lei) alocată pentru județul Caraș-Severin, aleșii PSD au primit doar firimituri, doar un rest de 10%! Restul de 90% s-a dus către primăriile liberale! Iohannis, Cîțu și toată clica de dreapta cocoțată la putere, cu un tupeu ordinar, pedepsesc cetățenii, doar pentru că locuiesc în localități conduse de PSD. Cîțu a mai fost la pușcărie pentru beție! De data asta, trebuie să se întoarcă acolo pentru faptele împotriva propriului popor! Aceasta este realitatea hidoasă a guvernării de dreapta!”, a răbufnit Silviu Hurduzeu în fața unei asemenea nedreptăți.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/