Cismăneanţu se dă la Elena Udrea!

Vicepreşedintele PDL Caraş-Severin şi, mai nou, al Alianţei Creştin Liberale la nivel de judeţ i-a replicat Elenei Udrea, preşedintele Mişcării Populare, după ce aceasta a catalogat ziua fuziunii dintre liberali şi democraţi drept o zi neagră pentru PDL.

Cismăneanţu, care a făcut parte din delegaţia cărăşeană a PDL la congresul comun de ieri, a taxat elegant declaraţiile fostei colege de partid. „E normal să existe şi reacţii negative din partea tuturor celor care nu şi-au găsit locul în noua aliaţă, în noul partid de dreapta. Era de aşteptat să fie asemenea reacţii şi cred că ele vor continua, dar până la urmă alianţa şi fuziunea sunt făcute, nu mai e cale de întoarcere. Cred că toate sunt în folosul nostru şi cetăţenii vor avea inteligenţa necesară să discearnă între oamenii adevăraţi de dreapta şi oamenii care vor în continuare să facă jocurile stângii”, a declarat vicele PDL Caraş-Severin pentru expressdebanat.ro.

PDL a absorbit înainte de această fuziune Forţa Civică şi Cismăneanţu crede că uşa rămâne deschisă şi altor formaţiuni de dreapta, mai puţin PMP-ului Elenei Udrea: „Din ceea ce declarară dumneaei şi din fapte nu se înţelege că ar fi de dreapta. E părerea mea şi cred că aşa va fi. Acum era momentul ca fiecare dintre noi să ne unim forţele şi să sprijinim acest proiect mare”.