Cismăneanțu: „Rugămintea mea este să nu mintă. Să vină cu lucruri concrete, palpabile, pentru că bocșenii nu pot fi mințiți”

La Bocșa, candidatul PMP la primărie, Eugen Cismăneanțu, se simte singur împotriva tuturor celorlalți contracandidați, însă acest lucru nu îl sperie, ci dimpotrivă. Cismăneanțu spune că diferența dintre el și ceilalți candidați o reprezintă faptele și nu promisiunile deșarte.

Politicianul, aflat în fața celui de-al treilea mandat de primar, are un mesaj pentru contracandidații PNL și PSD. „Rugămintea mea este să nu mintă. Să vină cu lucruri concrete, palpabile, pentru că bocșenii nu pot fi mințiți. Trebuie să terminăm odată cu această politică ieftină în care vin și spun omului multe chestiuni frumoase doar de dragul că îi place să audă aceste lucruri. După aceea uită”, le transmite Cismăneanțu.

La întrebarea care este neîmplinirea mandatului său, liderul PMP a fost franc: „Mi-am dorit foarte mult să avem un act medical la Bocșa. Excedentul orașului Bocșa era la momentul respectiv de 22 de miliarde de lei vechi pe care am avut disponibilitatea să-l punem la dispoziția actului medical în sensul de a renova fosta policlinică din oraș. Cu acea sumă am fi reușit să renovăm în condiții foarte bune acea clădire, pe care am fi pus-o la dispoziția Spitalului Județean. Am avut încredere foarte mare în domnul prefect, care este din Bocșa, că va rezolva această problemă și va înainta cererile către Ministerul Sănătății și ulterior către autoritățile locale în sensul de-al face un corp al Spitalului Județean”, spune cu amărăciune edilul-șef.

Acesta este și motivul pentru care Cismăneanțu spune că și-a pierdut încrederea în liberali și în prefectul Gâfu care, în opinia sa, a întors spatele bocșenilor.

„Am avut această solicitare pentru a avea garanția că vom avea medici, lucru de care domnul prefect a încercat să mă convingă că nu este bine și că nu îl va face. Nu l-a făcut și de asta spun că PNL are o bilă neagră și din cauza lor această policlinică nu este încă renovată și nu avem încă un act medical. Am încercat și pe această cale să rezolv o problemă destul de stringentă a orașului. Îmi cer iertare dacă mi-am permis prea mult având în vedere că e din Bocșa. Nu aș fi crezut vreodată că mă voi lovi de un refuz”, mărturisește dezamăgit primarul Cismăneanțu.

(E)