„Emanuel Dănilă reprezintă șansa Bocșei de a ieși din conul de umbră și de a renaște alături de Reșița”

Ioan Popa, primarul Reșiței, are planuri mari nu doar pentru orașul pe care îl conduce, ci și pentru zona metropolitană. Bocșa, cel mai apropiat oraș, va fi inclus în proiecte de anvergură care vor avea menirea de a dezvolta întreaga zonă. Asta dacă și bocșenii vor înțelege că această dezvoltare depinde și de primarul pe care îl vor alege în 27 septembrie, cea mai bună soluție în acest sens fiind Emanuel Dănilă.

Proiectele de peste 160 de milioane de euro pe care echipa lui Nelu Popa a reușit să le atragă pentru Reșița, alături de investiția de 50 de milioane de euro care va transforma zona Mociur, creează premizele unor colaborări viitoare cu zona metropolitană a Reșiței, Bocșa fiind cea mai apropiată aglomerare urbană.

„Vom dezvolta o rețea feroviară modernă, deservită de tren-tramuri, rețea care va «apropia» locuitorii celor două orașe și, cu siguranță, vom crește împreună în următorii ani! În acest sens, vă adresez îndemnul și rugămintea de a susține consilierii liberali și candidatul nostru pentru funcția de primar al orașului dumneavoastră, Emanuel Dănilă!”, este îndemnul adresat de Ioan Popa bocșenilor.

leader board 728 x 90 px

La fel ca Ioan Popa și Romeo Dunca, Emanuel Dănilă, sau Manu, așa cum îl cunosc bocșenii, provine din lumea afacerilor, dovedind că este un antreprenor sincer, care muncește cot la cot cu angajații săi și care iubește oamenii.

„Votați omul faptelor și nu aplecați urechea la vorbele «meșteșugite», fără de susținere în realitatea orașului în care trăiți! Emanuel Dănilă reprezintă șansa Bocșei de a ieși din conul de umbră și de a renaște alături de Reșița, în respect față de istoria noastră industrială comună!”, mai spune primarul Reșiței, care consideră că, prin alegerea liberalului Manu, se va demonstra că și la Bocșa #sepoate.

(E)