Iosif Armaş a scos capul de după ruine

Talk show-ul de aseară de la postul local de televiziune era gata, gata să se încheie cu pumni. Iosif Armaş, beneficiarul privatizării scandaloase a staţiunii de pe Valea Cernei, şi primarul din Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu, s-au aflat faţă în faţă.

 

Timp de patru ani, primarul Vasilescu a făcut tot posibilul pentru a prăbuşi imperiul Armaş de la Herculane şi pentru a scoate “Perla Banatului” din mâinile celui care, spune toată lumea, a adus-o în stadiu de tinichea. Iosif Armaş a călcat mai rar prin staţiune în tot acest timp, nu de alta, dar ar fi riscat să fie linşat de oamenii care au rămas fără locuri de muncă şi fără niciun viitor. Aseară a avut însă curajul să apară în faţa oamenilor, într-o confruntare cu edilul-şef care încearcă să readucă staţiunea la viaţă şi care are toate şansele să şi reuşească. Armaş a venit chitit să facă scandal şi i-a reuşit, pentru că, la un moment dat, la pus într-o lumină proastă şi pe Vasilescu.

Mai întâi, Iosif Armaş i-a stricat moderatoarei prezentarea talk show-ului, ţinând neapărat să-i demonstreze acesteia, dar şi telespectatorilor, că nu este bine documentată şi tendenţioasă. Apoi şi-a îndreptat atenţia către Vasilescu. Fără să ducă o idee la capăt, Armaş a aruncat cu tot felul de acuzaţii şi a folosit un limbaj care nu-şi are locul într-un platou de televiziune. Vasilescu s-a abţinut o vreme, dar apoi a picat în capcană şi a intrat într-un schimb de replici mai dure. Moderatoarea a fost pe punctul de a întrerupe emisiunea, mai ales după ce însoţitorul lui Armaş, care se afla în culise, a dat buzna în studio. Vasilescu nu a uitat că este edilul-şef al unui oraş şi şi-a controlat imediat tonul, în timp ce Armaş a continuat tirul acuzaţiilor. Când telespectatorii l-au luat însă la rost, întrebându-l de ce şi-a bătut joc de o asemenea comoară, le-a răspuns arogant că nu dă explicaţii nimănui pe banii lui şi că face ce vrea cu proprietăţile din Herculane atâta vreme cât a plătit pentru ele.

Comments

 1. Chung Norris says:

  Ghici ghicitoarea mea cu cine se intalnea Armas acum cativa ani si se sfatuiau la mese grele stropite din belsug cu alcool cum sa „şlefuiasca“* aceasta bijuterie numita Baile Herculane? Cu Sorin Frunzaverde. El ii dadea sfaturi de bine despre cum sa o aduca la stadiul la care o vedeti astazi, sau ma rog cum era pana de curand ca am priceput ca Vasilescu a mai spoit pe ici pe colo. Desigur consultanţa costă. Iar efectele s-au vayut cu ochiul liber. O mana de nemernici.
  * sa slefuiasca = sa jefuiasca

 2. confidential says:

  ARMAS SA ISI PLATESCA DATORIILE CATRE SALARIATII SC ARGIROM INTERNATIONAL SRL !!!!!!

  ARE PROCES LA TRIBUNALUL BUCURESTI CU SALARIATII ,CU STATUL ( NU A PLATITI CU ANII IMPOZITELE ) AMANA PROCESELE DE CE NU IL VERIFICA NIMENI PE ACEST EXCROC???

 3. Victor says:

  Este un om deosebit