Cinematograful se mută la Casa Baraj

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Weekend plin de evenimente la Văliug. Turiștii sărbătoresc party-ul de final de sezon și încep ziua cu o proiecție de filme de scurt metraj.

Sezonul petrecerilor de iarnă se va încheia astăzi la barul Apres Ski de la poalele pârtiei Casa Baraj. Înainte de lăsarea serii, iubitorii filmelor vor putea lua parte la Festivalul Filmului Montan, singurul de acest gen din țară.

publicitate online in ziar Express de Banat

În festival vor fi prezentate filme de scurt metraj, realizate de către amatori, pasionați ai sporturilor montane, oameni care trăiesc pentru a fi cât mai aproape de natură și care se hrănesc cu energia sacră a muntelui. Festivalul Filmului Montan are ca obiectiv promovarea sporturilor montane pentru persoane de toate vârstele”, explică Cătălin Gavrila, președinte Bike Attack Reșița.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

În acest moment, pe pârtia de la Văliug s-a dat startul unor concursuri interactive, cum sunt coborârile pe biciclete pe pârtia de schi, traversări pe coardă – slackline sau escaladă în copaci. Aceste jocuri sportive sunt doar încâlzirea pentru maratonul de filme și petrecerea de mai târziu.

De cum se lasă seara, adevăratul scop al întâlnirii de la poalele munților ia startul. „Seara, începând cu ora 18:00, filmele înscrise în Festival vor fi prezentate și proiectate în sala Restaurantului Casa Baraj. Câștigătorii, desemnați de juriu și public, vor fi apoi premiați de către organizatori. Evenimentul se va încheia cu o petrecere a iubitorilor de munte”, mai adaugă Cătălin Gavrila.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/