Cum arătau orașele cărășene în anii 1900

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Pentru că firea omului este în așa fel realizată încât simte nevoia să se întoarcă în timp ocazional ca să rememoreze evenimente, întâmplări sau realități, au apărut pe internet imagini ale diferiților colecționari, imagini ce surprind orașele și comunele din județ în trecut.

Atât pentru cei care doresc să revadă orașele și localitățile lor de suflet așa cum le știau din tinerețe sau copilărie, dar și pentru cei care nu cunosc altă față a localităților decât cea din prezent, pentru toți aceștia s-au perindat pe rețeaua de socializare Facebook imagini cu Banatul de altădată.

publicitate online in ziar Express de Banat

Bocșa în anii 1900, Reșița la începutul secolului trecut, Caransebeșul în anii comunismului, Steierdorf sau cazanele Dunării, străzi nepavate, pălării impunătoare, clădiri de mult devenite amintire, zâmbete de epocă, toate acestea redate în imagini și vederi care conturează cu ușurință o altă față a județului, o față după care mulți suspină încă.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Pozele vorbesc de la sine și trezesc amintiri pentru cei care au apucat să simtă viața de atunci sau creează sentimente pentru cei care nu cunosc trecutul orașelor decât din poze.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632962560999″]

Foto facebook.com/banatuldealtadata

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/