Spectacol de teatru la Cinematograful ,,Dacia”!

explo 1000x200

Iniţiativa municipalităţii de a moderniza cinematograful din oraş s-a concretizat. Obiectivul cultural a fost dotat cu echipamente performante în valoare de mii de euro.

Administraţia locală din Reşiţa a făcut „curăţenie” totală la cinematograful „Dacia” din municipiul de pe Bârzava. Cu ajutorul Grupului CEZ în România au fost finalizate lucrările de modernizare  a imobilului. Reprezentanţii CEZ au investit 10.000 de euro pentru achiziţia şi montarea unui sistem de sonorizare, a unui sistem de lumini, a unui ecran de proiecţie şi a unei cortine, precum şi pentru reabilitarea a două vestiare.

,,Primăria Municipiului Reşiţa mulţumeşte Grupului CEZ în România pentru sponsorizarea realizată şi îşi exprimă speranţa în colaborări viitoare la fel de fructuoase”, spun reprezentanţii administraţiei locale.

Pentru ca Cinematograful ,,Dacia” să fie inaugurat aşa cum se cuvine, Primăria şi Grupul CEZ în România organizează marţi, 3 decembrie, de la ora 18:00, spectacolul de teatru intitulat ,,Mă mut la mama”, în regia lui Gelu Colceag, cu Adriana Trandafir, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu.

,,Invitaţiile se pot ridica de la Centrul de Informare al primăriei, corp 1, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr 1A, parter, luni şi marţi, în intervalul orar 8:00-16.00, în limita locurilor disponibile”, au adăugat angajaţii primăriei Reşiţa.