Cinematograf la standarde europene, la Caransebeș

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Constructorul care a câștigat licitația pentru reabilitarea și modernizarea cinematografului din Caransebeș cere o expertiză suplimentară.

Specialistul în construcții dorește să se asigure că structura de rezistență a sălii de spectacole, construită în urmă cu un secol, va rezista noilor amenajări. În prezent se efectuează lucrări pentru schimbarea instalațiilor electrice, sanitare și de încălzire.DSC_3958 (1)_00003

Directorul Casei de Cultură „George Suru”, Ioan Cojocariu, ne-a precizat  că:

Sala de spectacole va avea o altă conformație. E vorba de lucrări de consolidare, dar și de lucrări noi la sala de spectacole. Am decopertat o parte din ceea ce forma parchetul la balcon, pentru a se vedea dacă încărcarea care va veni poate fi susținută de grinda existentă. Pe baza datelor, proiectanții vor ști cum dimensionează grinzile care vor forma viitoarea structură de rezistență a sălii”, a declarat Cojocariu.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

DSC_3945 (1)_00002O etapă importantă în parcurgerea acestui proiect a fost deja îndeplinită. Directorul Casei de Cultură ne-a confirmat că aparatura de proiecție, în valoare de aproape 100 de mii de euro, a fost achiziționată deja din Belgia. Termenul de finalizare a lucrărilor de modernizare a cinematografului este începutul primăverii acestui an.

Citește și:

Unul dintre primele cinematografe din Europa își redeschide porțile. Cu jumătate de milion de lei!

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/