Cine sunt „specialiștii” președintelui Dunca?! „Oportuniștii! Cunosc oameni care au preferat să plece din Consiliul Județean, care sunt hăituiți, umiliți!”

Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin este tot mai contestat de la o zi la alta, inclusiv de colegii săi din PNL! În mai puțin de un an de mandat a adus mai degrabă dezamăgire decât speranță!

Romeo Dunca s-a lăudat că vine cu o mulțime de specialiști în Consiliul Județean, alături de care va dezvolta Caraș-Severinul. A instalat însă în birourile din Palatul Administrativ mai degrabă persoane controversate. Unele dintre acestea au preferat să-și țină ascuns CV-ul, dar președintele le-a acordat tot creditul. Dezvoltarea promisă pare să fi trecut în plan secund, șeful administrației județene fiind preocupat acum cu tot felul de răfuieli. Cărășenii așteptau altceva de la un om de afaceri cu o avere de atât de multe zeci de milioane de euro, la fel cum așteptau și liberalii cărășeni, cei care l-au făcut președinte. „Eu constat că activitatea Consiliului Județean lasă de dorit, chiar este dusă în derizoriu și asta probabil din cauza oamenilor pe care domnul Dunca se bazează. Cine sunt specialiștii domnului Dunca?! Au creat o bulibășeală acolo cu personalul, sunt lucruri de neînțeles. Președintele Dunca trebuia să apeleze la o societate de consultanță în domeniul resurselor umane. Eu un derapaj și chestia asta cu administratorul public. Nu știu care i-a fost expertiza. Una e omul Vidaicu, cu performantele sale ca DJ, mare manager de cluburi, și alta este Consiliul Județean. Președintele are libertatea să-și facă organigrama foarte flexibilă. Ai tehnicul, financiarul, administrativul și juridicul, ce era așa mare greutate să pui pe fiecare acolo unde știe și unde se pricepe?! Este un talmeș-balmeș ce au făcut. Am remarcat că în Consiliul Județean nu există măcar un birou pentru legătura cu administrațiile locale și nici birou de relații externe. Tu ești în UE, tu faci proiecte comune cu alte țări, iar oamenii care coordonează din Consiliul Județean nu știu că sunt foarte multe proiecte cu finanțare directă de la Bruxelles și se depun direct acolo, în parteneriat cu țări UE. Cine gestionează asta dacă tu ai desființat relațiile externe?! În momentul când s-a pus problema votului organigramei, cred ca dânsul a mers pe un fel de șantaj politic. Ca să nu se simtă nesusținut, i s-a dat acest cec în alb, necondiționat. Pe urmă și-au dat seama inclusiv consilierii județeni PNL și mai mulți membri PNL că este un talmeș-balmeș această organigramă.”, a comentat Nicolae Orăvicean, primarul PNL al comunei Berliște.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

În timp ce mulți dintre oamenii aduși de Romeo Dunca să dezvolte județul sunt contestați, alții aleg să plece din administrația județeană. Nu cei care tăiau frunze la câini, pentru că, e adevărat, existau și din aceștia, ci cei care chiar se pricepeau la ceva, care chiar munceau. O confirmă tot Nicolae Orăvicean, unul dintre cei mai experimentați primari cărășeni, care chiar știe cu ce se mănâncă administrația publică. Eu constat și regret s-o spun, cunosc oameni cu carnet PNL care au preferat să plece din Consiliul Județean Caraș-Severin, care sunt hăituiți, sunt umiliți. Cine practică asta?! Exact oportuniștii care s-au adunat în jurul domnului Dunca, lăsați moștenire de PSD și cu care domnul Dunca colaborează în detrimentul dânsului, al Consiliului Județean și al partidului.”, a mai spus Orăvicean.

banner maxagro