Cine sunt interlopii percheziționați la Dunăre

Săbii, cuţite şi spray-uri paralizante au fost găsite ȋn urma descinderilor pe care le-au făcut polițiștii ȋn cele 12 locaţii din Moldova Nouă şi Oraviţa. Percheziţiile au vizat domiciliul mai multor persoane cercetate ȋntr-un dosar penal ȋntocmit pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt ȋn formă continuată.

Polițiștii din Moldova-Nouă au descins ieri în mai multe locații din orașul lor, dar și din Oravița. Zona este renumită pentru interlopii periculoși, care au lovit în trecut chiar și oamenii legii! Au fost reținute trei săbii, două cuțite și un spray paralizant. Acestea au fost găsite la domiciliul celor 5 persoane implicate în dosarul penal pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt.

“La solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Moldova Nouă, poliţiştii au efectuat un număr de 12 percheziţii domiciliare pe raza oraşului Moldova Nouă, dar şi una ȋn Oraviţa. În urma acestor activităţi au fost găsite trei săbii, două cuţite şi un spray paralizant. Aceste activităţi au fost desfăşurate ȋn cadrul cercetărilor efectuate ȋntr-un dosar de cercetare penală ȋntocm it sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt ȋn formă continuată, ȋn care sunt cercetate cinci persoane”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Ancuţa Cărbunaru.

Cele cinci persoane ale căror case au fost percheziționate sunt, conform unor surse neoficiale, Marius Tudose, Mircea Honceriu, Constantin Popa, Gelu Dobrosavlevici și Valeriu Răulea. Poliția din oraș îl monitorizează de multă vreme pe acesta din urmă, care, se pare că ar fi unul dintre cei mai periculoși interlopi din zonă. Mai mult decât atât, el ar controla etnicii romi din Moldova-Nouă. Acesta îi înspăimântă pe locuitori, iar acum 6 ani a violat o polițistă de frontieră. Ca să scape de condamnări, Valeriu Răulea s-ar fi internat la psihiatrie.

Comments

 1. Bangalau says:

  bai ziaristilor voi credetii k cu vorbele astea faceti lumea sa fie periculoasa..nici nu ii cunoastetii si vorbitii de ei….pe tine cine tea angajat sa scri prosti dinastea ai facut multa m..e sa ajungi akolo k sa scri dinastea pentru asta itii trebuie carte ba nu sa o s… si sa dai cu curu ca sa ajungi acolo….voi ce suntetiii ma legalilor sunteii niste je….. ma vorbiti de alti dar pe voi nu va vedetiii spalavas an gura.
  nici voi nu stitii ce sa spuneti acolo
  oricum vorba lu petronela si cu violou ala ori nu a fost nici un viol ori la politista aia ia placut ori ea a vrut sa il suga si el nu a stat si atunci ea nebuna a zis k a fost violata de nu se gaseste probe

 2. sus sus says:

  sa ne sugetii pulllaaaaaaaaaaaaa voii ziaristii si in specialll militiia sa va bagam in gura multa carne macra fara oss

 3. sus sus says:

  numai vorbe aruncate in vant ziaristo sa mil ie la trante tu si restul lumii ce iti sta in spateeee

 4. sus sus says:

  hai sa va chis in frezzaaa