Cine este norocosul cărășean căruia Consiliul Județean i-a cumpărat un iPhone 13 Pro?

iphone 13 pro blue

Bineînțeles, niciunul dintre contribuabilii de rând din Caraș-Severin nu va pune mâna pe telefonul de peste 1.000 de euro pe care Consiliul Județean l-a cumpărat recent. La fel cum nu va intra vreodată în posesia unuia dintre cele 8 laptopuri de ultimă generație cumpărate cu 6.500 de euro. Sau…? 🤔

Mai surprinde pe cineva ce se întâmplă în Consiliul Județean Caraș-Severin sub comanda lui Romeo Dunca? Nu, că doar orice vine de acolo este normalitate, la cât de firesc le prezintă președintele de fiecare dată. Prin urmare, nu ne arătăm nici noi surprinși de niște achiziții făcute recent din banii noștri, niște achiziții firești într-un județ atât de prosper.

Vineri, fiind zi cu program scurt, ce să și faci? Mai arunci un ochi pe eMag, vezi ce oferte mai au și îți comanzi un telefon drăguț. Mai precis, un iPhone 13 Pro de 256 GB, 5G, Sierra Blue. Prețul? Un chilipir, mai ales când nu scoți banii din propriul buzunar: 5.210,08 lei sau 1.054,44 de euro, după cum se arată chiar pe pagina achiziției. Să fie pentru președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, cel pe care, până nu demult, îl vedeam cu un simplu telefon cu butoane? Sau pentru un angajat merituos? Că doar nu vă gândiți că telefonul cumpărat din banii cărășenilor, la fel ca mașina instituției, va ajunge pe mâinile vreunei persoane din exterior… Să-l stăpânească sănătos cel la care va ajunge, ne bucurăm că noi, cărășenii, i-am putut face o astfel de bucurie. Nu-i rămâne omului decât să fie cel puțin la fel de performant pe cât e telefonul pe care și l-a făcut cadou.

Mergem și un pic mai în spate, pentru că, din ce se pare, celor din Consiliul Județean Caraș-Severin chiar le place tehnologia. Știți celebrul spital modular, cel care se tot ridică de mai bine de un an pentru buna gestionare a pandemiei de COVID-19? Da, cel cu doar 57 de paturi pe care dăm vreo 10 milioane de euro. Să tot fie deja vreo două luni de când Consiliul Județean a cumpărat, bineînțeles, tot din banii noștri, 8 laptopuri în valoare de 6.500 de euro, cam 4.000 de lei bucata. Destinația lor din documente este clară: „computere portabile (8 bucăți) MacBook Air 13″ True Tone, MGN63ZE/A. Echipamente IT pentru managementul proiectului Spital modular pentru consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”. Așadar, cele 8 laptopuri nu au fost cumpărate nici pentru a accesa conturi (false sau nu) de Facebook, nici pentru postat fotografii, nici pentru citirea articolelor de prin ziarele care (nu) ne plac, ci strict pentru managementul proiectului privind spitalul modular. Ca să nu existe discuții răutăcioase!

Și uite așa, județul Caraș-Severin este pe drumul cel bun. Cu dotări de ultimă generație în brațe și în buzunare, parcă nici gropile din asfalt nu se mai simt la fel.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/