Consilier local Timișoara: Parcul Civic, o afacere useristă. Ce-i răspunde viceprimarul Lațcău

286876434 5198082926934081 7092549702516144457 n

Lucrările de modernizare a Parcului Civic din Timișoara se apropie de final. După 3 ani de șantier, autoritățile se pregătesc de recepție. Însă sunt voci din administrația locală care acuză modul în care se recepționează obiectivul și un consilier local numește proiectul „o altă afacere useristă”.

„Parcul Civic din Timisoara – încă o afacere corectă a familiei useriste! Imaginea parcului este dezolantă, tipică unui sat lăsat de izbeliște: iarba a ajuns la jumătate de metru, sistemul de irigații este colmatat, forajele nu au filtre. Peste 800 000 de euro s-au plătit deja pentru această lucrare, începută în urmă cu 3 ani și care avea termen de execuție … 6 luni. Între timp, cu firma aflată în insolvență, patroana s-a orientat și s-a împrietenit foarte tare cu un celebru viceprimar al Timișoarei care s-a agitat teribil în aceste zile să găsească o persoană din primărie care să semneze procesul-verbal de recepție a lucrării. Asta, în condițiile în care domnișoara șefă peste spațiile verzi din Timișoara s-a îmbolnăvit subit, continuând astfel o tradiție funcționărească atât de criticată de primarul Fritz în ceea ce privește anumiți angajați din primărie de care a dorit să scape”, a transmis Radu Țoancă, consilier local din partea PSD.

Viceprimarul Ruben Lațcău a reacționat după acuzele venite din partea consilierului local Radu Țoancă. În numește pe acesta din urmă „hoț” și chiar îl acuză că ar avea venituri ilicite.

„Hoțul care strigă <<hoț>>. Am citit declarațiile domnului consilier local de la PSD și nu pot spune decât că i se simte foamea din vorbe.Supărat probabil că nu mai funcționează circuitul traficului de influență, bătătorit și probabil inițiat chiar de el, domnul Țoancă schelălăie ca un câine flămând. Acest etern consilier local, ce ne uimește cu veniturile sale de mii de euro pe lună din apartamente pe care nu le deține și pe care nu le are în declarația de avere, este foarte cunoscut pe holurile primăriei Timișoara.

Aș fi curios să-l aud povestind pe pagina de Facebook și despre cum dânsul sună funcționari publici ca să-i intimideze, în momentul în care aceștia elimină de pe facturi cheltuielile fictive ale prietenilor săi. Sau să ne povestească despre lucrativa perioadă din viața sa, când domnul Robu l-a făcut șef peste Clubul Sportiv Municipal” a transmis viceprimarul Lațcău.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Administrația locală nu este mulțumită de acest proiect, dar nu l-a modificat pentru a evita costuri suplimentare. Primarul spune că așa l-a moștenit și că urmează ca vara aceasta timișorenii să se bucure de spațiul verde modernizat.

„E un proiect destul de scump, întradevăr, sunt peste 3.000 de metri pătrați. Din păcate, proiectul așa a fost gândit. Mie nu îmi plac aleilea astea”, spunea la începutul verii primarul Dominic Fritz.

Potrivit Primăriei Timișoara, lucrările suplimentare se ridică la 768.000 de lei, factura finală fiind de 5,5 milioane de lei.

Sursa foto: facebook.com/Radu Țoancă

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/