„Cincizeci de umbre descătușate”, cu 3 zile mai devreme în cinematografele cărășene decât în cele din țară!

po 1000x100px (3)

Cea de-a treia parte a celebrei serii „Cincizeci de umbre/Fifty Shades” va rula în cinematografele cărășene cu 3 zile înainte de premiera națională! Așadar, nu rata momentul culminant din 6 februarie la Reșița, Caransebeș și Oravița!

În 2015 și 2017, în preajma Zilei Îndrăgostiților, cinematografele din Caraș-Severin le-au făcut spectatorilor un cadou inedit: avanpremiera filmului „Cincizeci de umbre ale lui Grey/Fifty Shades of Grey”, respectiv „Cincizeci de umbre întunecate/Fifty Shades Darker”.

Anul acesta este rândul celui de-al treilea volum al seriei să fie ecranizat. Așa că, în prima săptămână din luna februarie, în cinematografe va rula „Cincizeci de umbre descătușate/Fifty Shades Freed”. Christian și Ana încep un nou capitol al vieții lor din postura de proaspăt căsătoriți. Însă tocmai atunci când părea că lucrurile intră pe un făgaș normal, un nou pericol din trecut vine să le strice fericirea.

1000x100 casa brutarului

ATENȚIE! Nu doar că filmul va fi difuzat și la Reșița, Caransebeș și Oravița, ci acesta va avea avanpremiera cu 3 zile mai devreme. Așadar, dacă la nivel național filmul va putea fi văzut începând din 9 februarie, în cinematografele cărășene acesta va rula începând de marți, 6 februarie, la ora 21.00.

YouTube video