Cinci incendii astăzi în Caraș-Severin

pompieri isu caras severin
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea focului la anexe gospodărești, respectiv la vegetație uscată.

În jurul orei 11:00, pompierii caransebeșeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la un grajd din satul Petroșnița. Au fost mobilizate două autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent, pe aproximativ 100 mp, cu flacără la nivelul acoperișului. Focul a ars atât acoperișul cât și bunurile depozitate în interiorul grajdului. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Cel de-al doilea incendiu izbucnit la afumătoare din satul Globu Craiovei, focul cuprinzând și grajdul din apropierea afumătorii. Un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bozovici a intervenit, cu o autospecială de stingere, sprijiniți de personal voluntar pentru situații de urgență. Focul a ars acoperișul grajdului aproximativ 90 mp, opt tone de cereale, moara de cereale etc. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de jar sau scântei căzute pe materialele combustibile din apropiere.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Din fericire, în niciunul dintre aceste incendii nu au fost înregistrate victime. Tot astăzi, pompierii interveni pentru stingerea a trei incendii de vegetație uscată, dintre care două la Caransebeș și unul la Buchin.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/