Lucrări de stabilizare a versanților la A1 și drumurile naționale

caderi pietre caras severin

Cinci firme s-au înscris la licitația DRDP Timișoara pentru stabilizarea versanților de pe autostrada A1 și drumurile naționale din Caraș-Severin.

Cele cinci oferfe pentru „lucrări de rănguire versanți și reparații la sistemul de consolidare a versanților cu plase metalice ancorate” au intrat în evaluarea tehnică.

Odată semnat contractul, firma câștigătoare va face lucrările necesare de stabilizare a versanților de pe DN57, DN57B, DN58, DN58B, DN6 și A1.

„Structurile flexibile de stabilizare a versanților sunt destinate stabilizării și asigurării versanților împotriva alunecărilor de teren și desprinderii de blocuri de diferite dimensiuni datorită alterării sau erodării stâncii sub influența agenților atmosferici și/sau altor factori externi, precum ar fi vibrațiile generate de desfășurarea traficului auto în imediata vecinătate a drumurilor naționale sau a autostrăzilor”, aflăm din caietul de sarcini.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Contractul va avea o durată de 48 de luni și se ridică la 18 milioane de lei.

Vă amintim că anul trecut, pe Clisura Dunării, pe DN57, în zona localității Berzasca, au avut loc mai multe prăbușiri de stânci. Luni bune s-au chinuit drumarii pentru a elibera carosabilul.

 

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/