UPDATE. Cinci cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19! 58 de reșițeni așteaptă încă rezultatele analizelor!

promovare online Timisoara Casa Auto

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat existenţa a 64 de cazuri de coronavirus în România. Ultimele 5 cazuri de îmbolnăvire sunt confirmate în București, la „Matei Balș”. Numărul cazurilor la nivel național a ajuns astfel la 64. 

Grupul de Comunicare Strategică a declarat că s-au înregistrat încă 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, în București, la INBI Matei Balș.

Este vorba de persoane care au intrat în contact cu persoane depistate pozitiv.

Noii bolnavi sunt: Caz 60: Bărbat, 39 ani, contact cu persoana care a călătorit în Germania. Caz 61 – Bărbat, 53 ani, contact (coleg birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Caz 62 – Femeie, 48 ani, contact, membru familie caz 61. Caz 63 – Tânăra, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61. Caz 64 – Tânăr, 23 ani, contact familie cu cazul 61.

promovare banner maxagro

Reșițeanul de 27 de ani, primul cărășean confirmat cu coronavirus, se află în stare bună la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Soția sa, însărcinată în două luni, e izolată la domiciliu și așteaptă verdictul dat de analizele de laborator. La fel alți 57 de contacți. 

UPDATE, ora 8.34

Rezultatul femeii de 60 de ani, izolată la UPU Reșița, e negativ! Bilanțul pentru ultimele 24 de ore arată astfel: Au tranzitat județul un număr de 25 de autovehicule, cu un total de 81 de persoane. 7 persoane au fost introduse în punctele de carantină.
La toate deplasările au fost echipaje de poliție și jandarmi.

publicitate tmc 640