Cican e din nou manager!

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Schimbat deja pentru a nu știu câta oară de la conducerea Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, chiar abuziv, așa cum a arătat instanța de judecată, Adrian Cican de vede instalat din nou în funcția de manager!

Adrian Cican revine începând de luni, 20 iulie, în funcția de manager. De data asta nu la spitalul din Caransebeș, ci la unitatea spitalicească din Orșova, pe care o manageriase înainte de a fi instalat de primarul Felix Borcean la șefia Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș. E vorba deocamdată despre un interimar, ceea ce lasă deschisă varianta revenirii sale la spitalul din Caransebeș. Asta imediat după ce instanța se va pronunța cu privire la intervenția prefectului de Caraș-Severin, Cristian Gâfu, în urma căreia spitalul a rămas pur și simplu fără manager de zile bune. Într-o perioadă în care infectații cu COVID-19 sunt tot mai mulți de la o zi la alta! Dar liberalii cărășeni au alte lucruri de rezolvat acum, chestiuni de interes personal, situația sistemului sanitar din județ fiind ultima lor grijă. Cel puțin asta rezultă din acțiunile lor.

Adrian Cican a precizat pentru expressdebanat.ro că soluționarea acțiunii prefectului Gâfu în instanță poate fi o chestiune de durată, că nu poate sta în tot acest timp fără să aibă vreun venit, motiv pentru care a acceptat să revină la conducerea spitalului din Orșova.