Breaking News! Pericol de răspândire a infecţiei cu coronavirus la Caransebeş

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un preot ortodox din Eparhia Caransebeşului a fost depistat pozitiv la testarea pentru Sars Cov 2 după ce în urmă cu câteva zile s-a simțit rău și s-a prezentat la Spitalul Municipal de Urgență.

Preotul, paroh al unei biserici din cartierul Cazărmii are familie numeroasă astfel că, deși inițial părintele alături de soție nu au dorit testarea copiilor, în această seară au revenit asupra deciziei când preotul a primit rezultatul său pozitiv.

Pentru că informația a circulat neoficial în întreg orașul de pe Timiș și Sebeș încă de ieri, deși rezultatul a venit în urmă cu câteva ore, oamenii care au luat contact direct sau indirect cu părintele, la slujba religioasă, sau serviciile oficiate (slujbă de pomenire, parastas etc.) au început să intre în panică.

Părintele alături de toți cei 7 copii cu vârste cuprinse între 1 an și 17 ani au prezentat simptome, însă doar preotul a dorit testarea și a fost internat la spitalul de Boli Infecțioase (Bora) din municipiul Caransebeș, fiind cunoscut și cu probleme respiratorii.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Cum gluma s-a îngroșat, părinții au fost de acord să fie testați și copiii care prezintă simptome.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/