Chisăliţă, sprijinit de verzi în drumul spre Primăria Moldova Nouă

Un nume cu greutate în politica din Caraș-Severin are drumul tot mai sigur spre Primăria Moldova Nouă. Recent, și Partidul Verde și-a arătat susținerea față de, poate, viitorul primar al orașului din Clisură.

Dacă până nu de mult primarul Adrian Torma era pe buzele majorității cetățenilor, zvonindu-se candidatura acestuia din partea social-democraților (datorită apropierii edilului-șef de deputatul Luminița Jivan și datorită afirmație publice a liderului Organizației PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca, cum că social-democrații îl vor susține pe actualul edil în toate proiectele ce țin de interesul comunității, lucru care nu s-ntâmplat la ultima ședință de Consiliu Local), tot mai des se vorbește despre revenirea în mediul politic de la malul Dunării a fostului primar, Ion Chisăliță.


tm4ua media express de banat (100x1000px)

Faptul că senatorul Marcel Vela a declarat pentru expressdebanat.ro că nu a discutat cu Ion Chisăliță despre o posibilă candidatură la Primăria Moldova Nouă din partea PNL și că „la ora actuală, domnul Torma mai este cea mai bună soluție pentru cetățeni”, asta nu-nseamnă că alte partide politice nu l-ar curta pe fostul edil.

Deși așteaptă validarea următorilor consilieri pentru a ocupa locurile rămase în standby din Consiliul Local și, în ciuda faptului că este prematur să vorbească despre candidatul ales pentru 2020, totuși, președintele Partidului Verde, Eugen Băleanu, îl așteaptă pe Chisăliță cu brațele deschise, în cazul în care fostul șef al administrației locale va reveni la Moldova Nouă: „Este prea devreme să putem lansa un candidat! Dacă, de exemplu, domnul Ion Chisăliță va revini în politica locală, Partidul Verde va fi alături de el! Nu am purtat nicio discuție cu dumnealui în acest sens, însă, repet, dacă acesta va reveni în politica locală, partidul nostru va fi alături de el”.

banner 970 x 250