Chirurgul Singh, pus de ministrul Rafila supervizor al sistemului public de sănătate din Caraș-Severin!

bhupinder singh ministerul sanatatii
untitled design set 970x90 px

Doctorul Bhupinder Singh, de la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, a fost numit consilier onorific în Ministerul Sănătății!

Ministrul Rafila a semnat Ordinul prin care medicul care a înființat secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie de la spitalul din Caransebeș e instalat în funcția de consilier onorific al secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Alexandru Rogobete. Devenit recent cetățean român cu acte în regulă, medicul de origine indiană primește acum o nouă recompensă binemeritată pentru reușitele sale de excepție din sala de operații.

publicitate ziar expresb 1000x100

Nu va fi remunerat pentru activitatea sa în minister, însă sursele Express de Banat susțin că, printre atribuțiile specifice postului, Bhupinder Singh va îndeplini la solicitarea ministrului Rafila și rolul de supervizor al sistemului public de sănătate din Caraș-Severin. Chirurgul de la Caransebeș ar fi primit sarcini precise legate de spitalele din județ și de instituțiile de sănătate, ministrul Rafila având proaspete în memorie imaginile de groază surprinse în unele unități spitalicești din Reșița.