Crina: Dunca e un accident politic! Minte cum respiră!

crina ioan lider grup psd
untitled design set 970x90 px

Liderul Grupului PSD din Consiliul Județean Caraș-Severin s-a dezlănțuit total și îl face praf pe Romeo Dunca pentru modul în care înțelege să managerieze cea mai importantă instituție din județ.

Ioan Crina și-a pierdut orice răbdare și nu-i mai tolerează președintelui CJ niciun fel de ieșire, așa cum s-a întâmplat după ce social-democrații au repus în mișcare bacul de trecere a Dunării de la Moldova Nouă. Ba chiar îi prevestește plecarea din administrația publică și viața politică, chiar dacă sondajul de opinie comandat de PNL îl dă pe Romeo Dunca în pole position pentru un nou mandat.

„Omul asta este complicat, este un accident politic! Dacă este candidatul PNL, eu zic că mari probleme vor avea. Dacă Dunca ajunge să fie peste partid, atunci într-adevăr liberalii au o problemă, dar eu nu cred și refuz să cred că Dunca este peste partid. Mă ocup de mulți ani de sondaje, le-am citit și am văzut rezultatele, dar eu nu cred, după cât îi cunosc eu pe cetățenii județului și pe liberalii din județ, că Dunca este peste PNL. Am făcut și noi un sondaj și știu că Silviu Hurduzeu este în Reșița peste Romeo Dunca. Un om care nu a făcut nimic, care a generat numai scandal, și-a crescut notorietatea, dar nu are cum să fie peste PNL, cum nu are cum să fie peste Silviu Hurduzeu.”, a spus Ioan Crina la Express Live.

Liderul social-democraților din Consiliul Județean Caraș-Severin s-a convins în cei trei ani cu Dunca președinte că acesta a intrat în politică având ca scop „să rezolve tot ce înseamnă domenii schiabile, să le valorifice în interes propriu cât de bine se poate”. „Când ești în campanie dai speranțe oamenilor, dar cnd ești într-o funcție politică nu ai voie să minți. Dunca minte cum respiră! În orice chestie interpretează cum vrea el și nu are nici măcar o problemă ca să mintă.”, a mai spus Ioan Crina.