„Chinezii lui Filipescu“, din nou la protocoale prin Caraş-Severin

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin, președintele Silviu Hurduzeu și prefectul Matei Lupu au primit vizita unei delegații chineze condusă de Guan Gang, consilier economic și comercial al Ambasadei R.P. Chineze la București, informează Serviciul Comunicare al CJ.

Din delegație au făcut parte președintele Camerei de Comerț și Industrie România – China (CCIRC), Nicolae Vasilescu, președintele filialei județene, Gheorghe Filipescu, membri ai Biroului Permanent al CCIRC și cei ai Ambasadei R.P. Chineze la București.

Prezent în județ pentru a participa la lucrările Consiliului Național al CCIRC, ce se vor defășura în acest sfârșit de săptămână la Băile Herculane, reprezentantul Ambasadei R.P. Chineze la București a subliniat, în cadrul întrevederii de la Reșița, bunele relații pe care județul Caraș-Severin le are cu China și rolul Camerei de Comerț și Industrie România – China în acest demers.

„Prezentarea județului Caraș-Severin, insistând asupra potențialul economic și turistic, a fost făcută  de către președintele Silviu Hurduzeu care și-a exprimat deschiderea pentru un parteneriat public-privat în demararea unor proiecte viitoare. La propunerea președintelui Silviu Hurduzeu și a președintelui CCIRC, Nicolae Vasilescu, subiecte punctuale și propuneri de proiecte vor fi discutate, în comun, la Băile Herculane“, mai transmite Consiliul Judeţean, prin Serviciul Comunicare.