CHESTIONAR. Cât de corupți sunt funcționarii publici din Lugoj?

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Primăria Lugoj vrea să afle cât de corupți sunt funcționarii publici care lucrează în instituție sau în societățile ce aparțin de aceasta, motiv pentru care a lansat un chestionar anonim.

Primăria Municipiul Lugoj derulează, din 16 decembrie şi până la începutul anului viitor, proiectul „Consolidarea capacității analitice a Municipiului Lugoj prin creșterea transparenței, eticii și integrității referitoare la prevenirea corupției”. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă. Una dintre activitățile proiectului presupune realizarea unui sondaj a percepției publice asupra corupției.

Chestionarul, care cuprinde peste 20 de întrebări, urmărește felul în care cetățenii municipiului Lugoj percep fenomenul corupției în urma interacțiunii cu Primăria Lugoj și cu alte instituții din subordinea acesteia, încercând să identifice totodată modalitatea în care ar putea Primăria să îmbunătățească serviciile oferite.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Chestionarul este anonim și poate fi accesat pe site-ul www.primarialugoj.ro.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/