FOTO. Parcul Teiuș din Caransebeș, scăldat în lumina feerică de Crăciun

teius sarbatori

Îmbrăcat în haine de sărbătoare, Parcul Teiuș și-a primit aseară colindătorii. Anul acesta, municipalitatea de pe Timiș și Sebeș a hotărât ca întâlnirea micuților cu Moș Crăciun să aibă loc în Orășelul Copiilor, iar de împodobirea acestuia s-au ocupat reprezentanții Serviciului de Iluminat Public din cadrul Primăriei Caransebeș.

Aproximativ 1.000 de pachete au fost pregătite anul acesta de Primăria Caransebeș pentru colindători, majoritatea elevi de la școlile și grădinițele din oraș, dar și de la alte instituții aflate în subordinea administrației locale. În mijlocul colindătorilor s-au aflat primarul Felix Borcean, viceprimarul Bebe Pasăre și city managerul Florin Bogdea. După recitalurile de colinde, distracția s-a mutat pe patinoarul amenajat anul acesta în Parcul Teiuș.

patinoar 2

Am decis anul acesta să ne primim colindătorii în Parcul Teiuș, într-un cadru natural și foarte plăcut, zic eu, în Orășelul Copiilor, care nu a fost niciodată fructificat în perioada sărbătorilor de iarnă. În parcul Teiuș avem și patinoarul. Mi-aș fi dorit și târgul să fie tot aici, dar, din păcate, comercianții au considerat că Parcul Teiuș nu este o zonă atât de atractivă și nu au venit. Îi invit însă pe caransebeșeni să profite de această perioadă, să-și aducă copiii la patinoar, să se plimbe prin parc și să se bucure de acest cadru de poveste creat special pentru ei.”, ne-a mărturisit primarul Felix Borcean.

colindatori

felix teius

lumini teius