Chelsea 2.00, Fener 1.62 și Leverkusen 1.93 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Platforma de pariuri Mozzart Bet îți aduce și astăzi cele mai bune cote. Pariorii sunt invitați să își încerce norocul pe formațiile favorite. Chelsea 2.00, Fener 1.62 și Leverkusen 1.93 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

Chelsea – Leicester (ora 19:15) cota 2.00

Chelsea și Leicester au ajuns până în ultimul act al Cupei Angliei. Locurile 4, respectiv 3 în clasamentul Premier League, vor juca cu trofeul pe masă.

Este o finală în care jucătorii vor da totul, astfel că forma de moment nu prea contează, iar la meciuri directe avem egalitate perfectă: câte o victorie pentru fiecare și trei egaluri în ultimele cinci confruntări.

Mozzart Bet oferă o cotă de 2.00 pentru victoria lui Chelsea în această seară!

Kayserispor – Fenerbahce (ora 20:30) cota 1.62

untitled design set 970x90 px

Fenerbahce se deplasează pe terenul lui Kayserispor, o echipă incomodă, însă care suferă în acest moment, fiind la doar un punct peste zona de retrogradare. Fener vine după o înfrângere cu Sivasspor, însă încă mai păstrează șanse la titlu, fiind la doar două puncte distanță de liderul Beșiktaș.

Pentru victoria lui Fenerbahce avem parte de cea mai mare cotă din lume, 1.62, numai la Mozzart Bet!

Leverkusen – Union Berlin (ora 16:30) cota 1.93

Bayer Leverkusen a ratat cam toate obiectivele în acest sezon, astfel că nu-i mai rămâne decât să se consoleze cu locul 6, care îi permite să joace în preliminariile Europa League din sezonul următor. „Farmaciștii” trebuie să fie atenți însă, pentru că orice pas greșit i-ar putea costa. Union Berlin se află pe 8, la egalitate cu locul 7, care duce către Conference League și care este ocupat de M’gladbach.

Așadar, avem parte de un meci cu miză pentru ambele tabere. Dacă alegem să mizăm pe o victorie a lui Leverkusen, Mozzart Bet ne îmbie cu o cotă frumoasă, de 1.93!

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/