PSG 1.90, Atalanta 2.70, Benfica 2.35 și Arsenal 1.65 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Avem parte de o zi plină de meciuri tari în toată Europa! Ca în fiecare zi, Mozzart Bet vă oferă o selecție de cote care vor fi la orice oră cele mai mari din lume!

AS Monaco – PSG (ora 22:15) cota 1.90

Finala Cupei Franței se joacă astăzi, pe Stade de France, între AS Monaco și PSG. Pentru parizieni, acest meci poate fi singura oportunitate de a obține un trofeu în acest sezon, în cazul în care Lille nu se încurcă în ultima etapă de Ligue 1.

Statistica pe ultimele cinci confruntări directe ne scoate la iveală o egalitate perfectă: două victorii de fiecare și un egal!

Pentru victoria lui PSG, avem asigurată o cotă de 1.90 la Mozzart Bet!

Atalanta – Juventus (ora 22:00) cota 2.70

Pe lângă finala Cupei Franței, astăzi asistăm și la actul final din Coppa Italia! Atalanta o înfruntă pe Juventus, iar duelul se anunță unul de foc, întrucât ambele tânjesc după un trofeu în acest sezon. Bergamascii au trecut de Napoli în semifinale, în timp ce torinezii s-au duelat cu Inter pentru un loc în finală.

În acest sezon de Serie A s-a înregistrat un egal între cele două, în tur, iar în retur s-a impus Atalanta.

Pentru o victorie a nerazzurrilor, Mozzart Bet oferă o cotă de 2.70!

untitled design set 970x90 px

Guimaraes – Benfica (22:00) cota 2.35

Benfica joacă în ultima etapă din Primeira Liga mai mult pentru palmares, întrucât distanța până la locul doi, ocupat de Porto, este de patru puncte. Adversarii din această seară, Guimaraes, însă, au nevoie de puncte sau ca Santa Clara să se încurce, pentru a fi siguri de un loc de Conference League.

Statistica meciurilor directe este de partea „vulturilor”, însă! Cea mai mare cotă din lume, 2.35, ne așteaptă la Mozzart Bet, pentru victoria lui Benfica.

Crystal Palace – Arsenal (21:00) cota 1.65

Cu două etape rămase de jucat în Premier League, Arsenal încearcă să salveze un sezon rușinos și să prindă in extremis un loc de Europa. Șansele sunt destul de mici însă, pentru că asta înseamnă ca, pe lângă victoriile „tunarilor”, să se împiedice și Tottenham sau West Ham.

Arsenal și Crystal Palace au remizat în turul acestui sezon, însă acum nord-londonezii nu au altă variantă decât victoria!

Mozzart Bet oferă o cotă de 1.65 pentru ca Arsenal să învingă în această seară!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/