Cheile Carașului se mândresc cu o nouă perlă turistică

„Un loc minunat, situat în împrejurimea copilăriei noastre, cu oameni deosebiți și speciali sufletului meu. Este locul în care îți găsești liniștea sufletească, un peisaj parcă desprins din «Amintiri din copilărie» și bineînțeles de unde pleci cu momente de neuitat. Mâncarea este delicioasă pentru că se pune mult suflet și iubire în fiecare detaliu, iar serviciile poartă amprenta calității”, spune unul dintre zecile de clienți cazați la cea mai nouă pensiune situată la intrarea în Cheile Carașului.

Pensiunea Perla Carașului, deschisă la începutul acestui an, reprezintă locația perfectă pentru un sejur liniștit alături de familie, un weekend relaxant înconjurat de prieteni sau locul potrivit pentru întâlnirile oamenilor de afaceri. Situată pe DN58 Reșița – Anina, la intrarea în localitatea Carașova, pensiunea are o capacitate de 8 locuri, în 4 camere cu paturi matrimoniale, baie proprie, restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, terasă și loc de joacă pentru copii.

Unitatea hotelieră atrage ca un magnet turiști din toate colțurile țării, prin poziționarea perfectă a acesteia în depresiunea Carașovei, la aproape 200 m altitudine medie și situată la ieşirea Caraşului din măreţele sale chei pe care şi le-a săpat în barele calcaroase ale Munţilor Aninei. După spusele excursioniștilor, cadrul natural de un pitoresc deosebit reprezintă punctul de plecare spre Cheile Caraşului, Platoul Iabalcei şi Peştera Comarnic, cu posibilităţi de continuare spre Valea Buhuiului şi Anina, adică pe unele dintre cele mai importante şi spectaculoase trasee turistice din Munţii Aninei, incluse în Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului.

Informațiile suplimentare și rezervări se pot face la numărul de telefon: 0751 752 783.