Cheful de 8 Martie decontat din bani publici a ajuns în instanță! Ianăș Roșeți se consideră scăpat de probleme!

Condamnat pentru luare de mită și chemat în judecată pentru a restitui importante sume de bani pe care le-ar fi cheltuit după bunul plac, cu încălcarea prevederilor legale, în perioada în care a fost director executiv al Direcției de Patrimoniu din subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin, Ianăș Roșeți contestă mandatul auditorilor Curții de Conturi!

Fostul director al Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ianăș Roșeți, caută scuze să nu plătească sutele de mii de lei pe care auditorii Curții de Conturi au considerat că le-a plătit ilegal și pe care actualul director, Corina Pascotă, încearcă să le recupereze prin intermediul instanței.

Roșeți se apără în procesul deschis de DADPP, în ciuda opoziției majorității PSD-PMP din Consiliul Județean, susținând că auditorii și-ar fi încălcat mandatul primit de la conducerea Camerei de Conturi, care s-ar fi limitat la anul 2015, perioadă în care el nu mai era la conducerea direcției.

În întâmpinarea depusă la dosarul cauzei, fostul director Roșeți se dezvinovățește, spre exemplu, pentru decontarea de către DADPP a petrecerii angajaților cu ocazia zilei de 8 Martie. Pe motiv că acel decont ar fi fost avizat de către conducere. Conducere pe care o asigura chiar el!

1000x100 casa brutarului

Cum are deja o condamnare, iar faptele din acest dosar ar putea atrage și răspunderea sa penală, Ianăș Roșeți trăiește periculos.

Sursă foto: pressalert.ro