Ionuț Chisăliță, la Ministerul Muncii! Pentru binele persoanelor cu dizabilități!

Senatorul Ionuț Chisăliță continuă demersurile pentru a oferi persoanelor cu dizabilități o viață mai bună, așa cum promitea în campania electorală. Parlamentarul a purtat discuții în acest sens cu ministrul Muncii.

Cărășeanul Ionuț Chisăliță, senator al României din decembrie anul trecut, își îndreaptă atenția spre persoanele cu dizabilități. El însuși este în scaun cu rotile în urma unui accident de circulație, așa că înțelege cu atât mai mult situația în care se află aceste persoane.

În campania electorală, Chisăliță promitea că, dacă va ajunge în Parlamentul României, va lupta pentru ca persoanele cu dizabilități să aibă o viață mai bună. Un pas în acest sens a fost făcut recent. Senatorul cărășean s-a întâlnit cu ministrul Muncii, Olguța Vasilescu.

1000x100 casa brutarului

„Am discutat despre: creșterea indemnizației persoanelor cu dizabilităţi, creșterea plafonului pentru cumpărarea unui scaun rulant, creșterea plafonului pentru pachetul de servicii acordat prin CAS persoanelor cu dizabilităţi. M-am bucurat să constat interesul și atenția doamnei ministru față de aceste probleme care sunt deja în lucru la Ministerul Muncii, urmând ca în scurt timp ele să fie și rezolvate!”, susține Ionuț Chisăliță.