CEZ Vânzare își surprinde clienții și vine cu un nou produs la cel mai avantajos preț!

explo 1000x200

Furnizorul de energie şi gaze naturale CEZ Vânzare a pregătit un produs nou de gaze naturale, foarte avantajos pentru clienții săi actuali şi potenţiali. CEZ Gaz Optim Plus vine cu cel mai mic preț de furnizare a gazelor naturale, de 77 lei/ MWh și multe alte beneficii!

Începând cu data de 1 iulie,  consumatorii de gaze naturale îşi pot renegocia contractele cu actualul furnizor sau pot alege un nou furnizor de gaze naturale. CEZ Vânzare le recomandă clienților să aleagă un furnizor cu experienţă şi să acorde atenţie sporită condiţiilor contractuale. Prin noul produs din portofoliul CEZ Vânzare, clienții beneficiază de un preț avantajos și de garanția unui parteneriat transparent, capabil să ofere soluții viabile, adaptate fiecărei nevoi de consum.

Produsul CEZ Gaz Optim Plus vine la pachet cu următoarele beneficii: Cont Online My CEZ, în varianta web sau aplicație mobilă, disponibilă în App Store sau Google Play; factură electronică disponibilă la data emiterii și totodată acces la istoricul facturilor emise în ultimele 12 luni, în orice moment al zilei, în contul online; posibilitate de plată online și asistență specializată la numărul de telefon 0251 929, disponibil între orele 08.00 – 20.00, pentru informații comerciale.

În privința caracteristicilor produsului, este de menționat faptul că preţul gazelor naturale este fix – 77 lei/MWh iar abonamentul de 0,4 lei pe zi, facturabil doar 6 luni pe an. Referitor la condițiile privind furnizarea gazelor naturale, prețul este garantat pe o perioadă de 3 luni de la data intrării în furnizare, respectiv după cele 21 de zile de la semnarea contractului, cu posibilitatea de modificare ulterioară în funcție de evoluția pieței.

În ceea ce priveşte condițiile contractuale, mai ales la trecerea din regim reglementat în regim concurențial, cei interesați ar trebui să aibă în vedere: obligația de a actualiza cantitatea de gaze care urmează a fi cumparată; obligația de a actualiza prognoza structurii consumului;  clauze care își produc efecte și după încetarea contractului; clauze privitoare la terminarea contractului înainte de termen; clauze penalizatoare; condiții în care părțile pot renegocia clauzele din contract. De asemenea, este bine de știut că prețul gazelor naturale variază pe piața liberă și de multe ori nu este ofertat cu toate componentele care vor fi incluse ulterior în factură.

Consumatorii de gaze naturale pot solicita oferta personalizată CEZ Vânzare, accesând secţiunea Cere ofertă din platforma My CEZ.

Mai multe detalii despre oferta-tip și condițiile de furnizare se găsesc și aici: https://bit.ly/302WlYT.