Ceva mai bine spre Ocna de Fier și Munții Dognecei!

Inginerii constructori au reușit ceva ce poate părea incredibil pe Drumul Judeţean 586, care face legătura între Bocșa și Ocna de Fier, respectiv Dognecea!

Un adevărat drum al oaselor, din care nu mai rămăseseră prea multe bucăți de asfalt, a fost reparat din puținii bani ai Consiliului Județean Caraș-Severin. DJ 586 a fost o adevărată rușine și nu de ieri, ci de ani buni. De pe acest drum au ajuns direct în service poate sute de mașini, autoritățile invocând mereu lipsa fondurilor. Nici acum nu au fost bani pentru a-l moderniza, pentru a-l băga în reparații capitale, ci doar pentru astuparea gropilor. Operațiune care părea imposibil de realizat la cât era de distrus acest drum! Nu arată grozav nici acum, dar nici nu puteau fi emise pretenții la cum arăta situația la fața locului și la sumele investite. Se poate totuși circula spre Dognecea, spre izvoarele cu apă ce conține urme de aur, și, mai departe, ceva mai greu, spre colțul de rai de la Dognecea. Cu viteză redusă și cu mai mare atenție!

„Și eu mi-aș fi dorit o modernizare totală a acestui drum care măsoară doar vreo șapte kilometri, dar am înțeles din discuțiile cu domnul președinte Silviu Hurduzeu care sunt posibilitățile la ora actuală. Drumul a fost reparat, s-au astupat toate gropile și se circulă mulțumitor. Nu mai e ca înainte, când pur și simplu nu aveai ce ocoli, era un coșmar. Eu sunt mulțumit de ceea ce s-a făcut acum. Poate că pe viitor se vor găsi soluții pentru modernizarea acestui drum care duce spre zone deosebit de frumoase ale județului nostru”, a declarat pentru expressdebanat.ro, Petre Panescu, primarul comunei Ocna de Fier.

leader board 728 x 90 px