Cetățenii din Mehadia se vor putea vaccina anticoronavirus în comuna lor!

Imunizarea se va putea face în centrul de vaccinare amenajat în incinta căminului cultural din Mehadia.

Primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac, face apel la responsabilitate și implicare. Sprijinit de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin, edilul a reușit să amenajeze în incinta căminului cultural de pe raza comunei un centru provizoriu pentru vaccinarea anti-COVID-19.

Astfel, persoanele care nu au reușit să se imunizeze împotriva noului coronavirus până în prezent o pot face sâmbătă, 15 mai. Programările se pot face până miercuri, 12 mai, la sediul Primăriei Mehadia sau telefonic la numărul: 0724 598 969.

„Pentru că numai implicându-ne împreună vom redeveni o societate normală și sănătoasă, am decis să organizăm și în comuna Mehadia vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2. Venim astfel în sprijinul persoanelor care doresc să se vaccineze, dar care din lipsa resurselor financiare, a unui mijloc de transport ori a stării precare de sănătate nu au reușit să o facă până-n acest moment. Vaccinarea va avea loc sâmbătă, 15 mai, începând cu ora 9.30. În demersul nostru suntem ajutați de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin și de către o echipă de medici specialiști. Locuitorilor din Mehadia le recomand să dea dovadă de solidaritate și, totodată, să vină în număr cât mai mare, pentru că numai așa putem reveni la normalitate”, a declarat primarul comunei Mehadia.

Grigore Bardac a mai precizat că vaccinarea se va face cu Pfizer, iar imunizarea se va desfășura în condiții de siguranță, cu respectarea normelor igienico-sanitare și fără aglomerări.