Ceremonie fastuoasă pentru studenții absolvenți ai Politehnicii, organizată pe stadionul Știința din Timișoara

Studenții care au finalizat studiile la Universitatea Politehnica din Timișoara sunt invitați sâmbătă, în 3 iulie, la un spectacol pe stadionul Știința, ca să își reamintească momentele frumoase petrecute în perioada studenției. Va avea  loc o paradă, au fost invitate mai multe trupe să cânte pe scenă, iar seara se va încheia cu un foc de artificii. 

Festivitățile încep la ora 18, pe platoul din fața Rectoratului UPT din Piața Victoriei, cu Parada absolvenților. După un moment artistic susținut de trupa Superchill, absolvenții Politehnicii, îmbrăcați în robe, se vor îndrepta spre stadionul Știința, în fruntea paradei fiind reprezentanții studenților, cu steagurile tuturor facultăților, steagul UPT și steagul Alumniversum.

Spectacolul propriu-zis va începe la ora 20, iar din programul evenimentului, care va fi prezentat de Dan Negru, nu vor lipsi discursurile celor din conducerea universității și ale studenților reprezentanți ai celor 10 facultăți. Studenții care au obținut media 10 pe tot parcursul studiilor de licență și 10 la examenul de licență vor primi diplome „Magna Cum Laude”.

Spectacolul va fi completat de momente artistice susținute de trupa Superchill, DJ Sean Norvis, DJ Victor Stan și de un concert extraordinar susținut de trupa Pragu’ de Sus. Festivitatea se va încheia cu un foc de artificii.

Organizarea evenimentului este susținută de mai multe companii private din Timișoara.