Cercetări extinse în dosarul „Şpagă la Consiliul Județean”! Comisioane pentru Ghiorghioni de la încă două firme!

Procurorii DNA au informaţii potrivit cărora Ionesie Ghiorghioni, vicepreşedintele administraţiei judeţene, şi-a făcut un obicei din a pretinde comisioane de zece procente din valoarea contractelor atribuite de instituţiile din subordine.

 

Trimis după gratii ca urmare a flagrantului în care a fost prins chiar în biroul său de la Consiliul Judeţean, Ionesie Ghiorghioni are toate şansele să se aleagă în perioada următoare cu noi acuzaţii pentru fapte de corupţie. Cel puţin aşa rezultă din cele prezentate de procurorii anticorupţie. „Reprezentantul Ministerului Public apreciază că inculpatul Ghiorghioni este angajat şi cu alte persoane în vederea comiterii unor astfel de fapte, respectiv societăţi comerciale(…) faţă de care cercetările urmează a fi extinse în prezenta cauză”, a reţinut judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Timiş.

Procurorul DNA a ţinut cont de acest aspect şi atunci când şi-a motivat cererea de arestare preventivă a lui Ghiorghioni. „Prin lăsarea în libertate a inculpaţilor ori chiar şi numai a inculpatului Cosmin Ghiorghioni, este legitim a prezuma că inculpaţii vor exercita intense presiuni pentru ca realitatea înţelegerilor infracţionale să nu poată fi probată, iar eventualele urme materiale ale infracţiunilor, concretizate în înscrisuri, sume de bani etc. să nu mai poată intra în posesia organelor de urmărire penală”, se arată în motivarea încheierii prin care vicele Consiliului Judeţean a fost arestat preventiv, iar nepotul său pus sub control judiciar.

 

Comments

 1. OFICIAL DIN CONS. JUDETEAN says:

  PRIVITI SI CONSTATATI CAT DE FOSILIZATI SUNT CEI CE STAU IN FRUNTEA UNUI JUDET. ESTE RIDICOL , ESTE INADMISIBIL CA ACESTI PUSCARIASI SA FIE OMNIPREZENTI IN LUAREA DECIZIILOR POLITICE ALE UNOR ORASE , COMUNE SI JUDETE. ASTA CARE DEMASCA ACUM SI CU SORIN FRUNZAVERDE NU AVEAU CE CAUTA NICI LA MUNCA IN SERELE DE CAPSUNI DIN SPANIA.PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ASTIA NU ERAU BUNI NICI DE SPERIETORI DE CIORI ATARNATI IN ARACI LA VIILE DIN CAMP!!!!!!!!!ASTA TREBUIE IMPUSCAT IN CAP PE LOC SI LUI FRUNZAVERDE ACELASI TRATAMENT.DACA NU GANDITI ASTFEL EI SE VOR IMULTI CA CIUPERCILE SI VOR CONTROLA MAREA PROSTIME.VOM TRAI AZI , MAINE SI INTOTDEAUNA CU FRICA , CU SARACIE , CU NESIGURANTA SI CU DESTABILIZARE EXTINSA IN COMUNITATE.

 2. nostalgiaresita says:

  Stimate oficial din Consiliul Judetean !!! de ce pana acum nu at-ti spus nimic….Acum cand se clatina tot sunteti viteji???? Nu tin partea nici unuia dintre cei mentionati sa ramana la putere cat voi sta eu intr-o naveta spatiala …Sunt abjecti si si-au batut joc de noi de 15 ani,iar daca vom continua asa vom mai sta inca 15 ani cu ei in carca…Avem cele mai rele drumuri din tara , turismul este la pamant desii avem frumuseti inimaginabile…dar nu se face nimic…Atunci???? Care e solutia??? De cate ori am iesit in strada sa schimbam ceva …de cate ori s-a facut vreun miting impotriva lui Frunzaverde sau Gheorghioni????? Asa ca …

 3. Radivoj Milenoivici says:

  @nostalgiaresita , eu tot am scris de vreo 3-4 ani si tot nimic . Mizeria asta de scursuri infecte din judet , fie ei de la ziare or de la DNA , DIICOT , IPJ CS , DGA ,SRI etc , etc ….din Caras-Severin nu au facut nimic , ci chiar au fost inpotriva mea si a comentariilor mele(adevarate si vor fi adeverite) . Cei de la ziare blocau comentariile(Argument CS si altii) iar restul milogilor dreacului nu-au facut nimic , nimic , in ultimi 13 ani , zero barat . Cocluzia : cu totii niste escroci !

 4. andy says:

  @Radivoj Milenoivici
  Argument CS nu este un ziar, e gazeta privata a lui Frunzaverde. In ceea ce priveste situatia din CS, ea reflecta la modul cel mai concret cum aceste latrine numite partide (indiferent care sunt) pun la conducere interlopi din nastere. Situatia din Caras e de departe una foarte grava datorita faptului ca s-a creat o increngatura transpartinica cu iz de Camorra siciliana.

 5. Radivoj Milenovici says:

  @andy…Camorra-Napoli , La Cosa Nostra-Sicilia , ‘Ndragheta-Calabria , samd…….