Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara vrea mai mulți bani pentru a angaja noi oameni

centrul de proiecte1

Se fac angajări pe bandă rulantă în Primăria Timișoara. După ce instituția a scos la concurs zeci de posturi în ultimele săptămâni, a venit și rândul Centrului de Proiecte din primărie să solicite înființarea a încă 16 poziții și alocarea unei sume suplimentare de aproape 1,2 milioane lei pentru plata noilor oameni.

Sunt 14 persoane angajate în cadrul Centrului de Proiecte al Primăriei Timișoara, dar sunt prea puține. Cel puțin asta aflăm dintr-un proiect de hotărâre pregătit de Centrul de Proiecte, care solicită mai multe modificări. Mai precis, se dorește reorganizarea a două compartimente, Financiar-contabil și Juridic, precum și cel de Programe, proiecte și relații publice. De asemenea, se solicită înființarea unui nou serviciu, de Programare și Administrare Spații. În aceste condiții, Centrul de Proiecte susține că are nevoie de mai mulți oameni.

Numărul total de posturi în urma reorganizării va fi de 30, toate fiind posturi de natură contractuală, pe perioadă nedeterminată. Din numărul total de posturi, patru sunt de conducere și 26 de execuție”, scrie în proiectul de hotărâre.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Totodată, mai aflăm că pentru cele 16 posturi noi care urmează să fie create, Centrul de Proiecte solicită și suplimentarea bugetului de venituri și cheltuieli cu o sumă care se ridică la aproape 1,2 milioane de lei.

 

banner 970 x 250