Centrul de Informare Turistică din Lugoj nu se mai potrivește pe malul Timișului

centrul de informare turistica al lugojului
casinoherculane by sungarden

Centrul de Informare și Promovare Turistică din Lugoj urmează să fie mutat într-o altă locație, poate chiar anul viitor.

Clădirea din lemn, care se află într-un proces de degradare, nu își mai găsește locul în viitorul proiect de reamenajare și viabilizare a malurilor Timișului și amenajare a unor piste de biciclete, care este pe lista de obiective de investiții a actualei administrații.

„Perioada de supraveghere a investiției a fost depășită. În proiectul de reamenajare a falezelor de pe malurile Timișul, această construcție nu se mai regăsește și va trebui mutată. Construcția, oricum, fiind din lemn, se degradează și nu mai merită reconstruită. Ne-am gândit la o locație în centrul orașului, în zona obiectivelor culturale cele mai importante ale municipiului. Deocamdată rămâne pe poziție, până când vor începe lucrările pe maluri.”, a spus Bogdan Blidariu, primarul Lugojului.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Una dintre locațiile unde ar putea fi mutat Centrul de Informare este între Galeria de Artă și Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă Plastică. Centrul de Informare Turistică a fost inaugurat în 2016, costul de construcție fiind unul colosal, ridicându-se la 626.165 de lei. Cofinanțarea din partea Consiliului Local Lugoj a fost de 12.406 lei.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/