Centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar de la Berzasca, în licitație

centru colectare deseuri aport voluntar

Autoritățile din Berzasca așteaptă oferte din partea firmelor interesate să ridice un centru de colectare a deșeurilor în comună.

Primăria Berzasca scoate din nou la licitație contractul de lucrări pentru proiectul „Înființare centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar”. Pentru acest obiectiv, administrația locală din Clisura Dunării a obținut, anul trecut, o finanțare europeană nerambursabilă, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Primăria Berzasca a mai avut o încercare de a găsi constructor pentru această investiție, evaluată la puțin peste două milioane de lei, însă fără succes, astfel că, zilele trecute, a reluat licitația.

Centrul de colectare constă în realizarea unor platforme betonate, pe care vor fi amplasate containere pentru diverse tipuri de deșeuri, de la cele periculoase, până la cele textile, electronice, reciclabile, voluminoase, vegetale etc. Containerele vor fi închise și nu vor afecta aspectul zonei, iar la umplere se va asigura înlocuirea lor.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Firmele interesate de acest proiect pot depune, cererile sau ofertele de participare în cadrul licitației, până în data de 18 iulie.

FOTO: ORIENTATIV

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/