Centru Spa & Wellness la standarde europene

casinoherculane by sungarden

Cea mai importantă investiţie din ultimii ani în staţiunea de pe Valea Cernei depăşeşte 15 milioane de euro. Omul de afaceri Ion Catrinoiu a pus la punct Hotelul Diana şi la fel va face până în toamnă şi cu Hotelul Afrodita. La primul dintre ele vă puteţi bucura de una din cele mai moderne baze de tratament şi relaxare din Băile Herculane.

Ajuns într-o stare de degradare avansată, Hotelul Diana din Băile Herculane a ajuns pe mâinile omului de afaceri craiovean Ion Catrinoiu, care a reuşit în timp recod să-l transforme într-o bijuterie. Reinaugurat în aprilie 2011, “Diana” înseamnă acum confort, eleganţă şi bun gust. Camerele, restaurantul, sălile de conferinţă, totul a fost redecorat şi modernizat. Cea mai spectaculoasă transformare a suferit-o însă baza de tratament de la demisol. Aceasta a necesitat o investiţie foarte mare şi se prezintă astăzi ca un centru Spa & Wellness, un loc ideal pentru relaxare. Zona Spa include o piscină interioară cu apă termală, saună, baie de aburi, jacuzzi, o sală de sport şi un salon. Sunt disponibile totodată tratamente spa, precum şi masaje şi alte tratamente.

publicitate online in ziar Express de Banat

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629230680874″]

Relaxare şi tratament

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

“Am ţinut neapărat să dotăm această bază de tratament şi relaxare la nivel european. Este ideală pentru relaxare, pentru tratamente de întreţinere şi anti-îmbătrânire, dar totodată şi pentru tratarea afecţiunilor reumatismale, afecţiuni ale sistemului nervos periferic, afecţiuni ale aparatului respirator, afecţiuni ale ochilor, boli digestive, afecţiuni ginecologice, diabet zaharat, sindrom supraponderal”, susţine Ion Catrinoiu, proprietarul Complexului Hotelier Diana. Centrul de tratament pune la dispoziţie o gamă diversificată de servicii: consultaţii medicale, electroterapie, hidroterapie, masoterapie, kinetoterapie, geriatrie, cosmetică geriatrică, nu numai pentru că Hotelul Diana beneficiază de dotare de ultimă oră, ci şi datorită personalului medical specializat.

Hotelul Diana din Băile Herculane este situat pe Strada Complexelor, la Nr.8, chiar în centrul staţiunii. Pentru rezervări şi informaţii vă stau la dispoziţie numărul de telefon 0255-560.119 sau adresa de email rezervari@hoteldianaherculane.ro.

untitled design set 970x90 px

Comments

 1. jurassik park says:

  arata super tare. nu stiam ca se mai si investeste la herculane. felicitari pentru campanie!

 2. dexter says:

  am fost la diana si e schimbat radical. e de nerecunoscut. inteleg ca se renoveaza si afrodita, ceea ce e super. in cativa ani e posibil sa avem o statiune europeana. mai sunt si oameni calumea, nu sunt toti ca armas

 3. dorin mihaila says:

  am fost anul trecut dupa o lunga absenta la herculane. inca te doare sufletul. la diana se lucra cand am fost noi si am auzit ca s-au bagat bani grei in baza de tratament, ceea ce este foarte bine. ma bucur ca la herculane a venit un om de calitate, care a reusit sa aduca investitori seriosi, nu camatari.

 4. camelia dinca says:

  rasfat total. sa ne dati si niste preturi, sa stim cat cascaval ne trebuie pentru un weekend, ca de o saptamana intreaga…… cert este ca arata misto. pacat de ruinele din centrul istoric

 5. victor says:

  e un pic cam scumpa cazarea, dar serviciile sunt foarte ok. sunt trei stele totusi. abia astept aquaparcul. de fapt, de la diana poti sa sari din balcon direct in piscinele de la sara :))

 6. turist says:

  ma bucur ca se mai aude si de bine despre statiunea in care mergeam in fiecare vara pana in ani 90 si ca apar oameni care i/au vazut potentialul. daca e arata asa ca in poze pai cred ca ma gandesc sa merg acolo in concediu anu asta

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/