“Herculane renaşte”, apreciată de cititori

Demarată săptămâna trecută, campania de promovare iniţiată de expressdebanat.ro se bucură deja de apreciere din partea cititorilor noştri. Pe adresa de email a redacţiei au sosit mai multe mesaje de la dumneavoastră, care, pe lângă felicitări, conţin şi recomandări sau sugestii, de care vă asigurăm că vom ţine cont.

Cotidianul Express de Banat a demarat campania “Herculane renaşte!”, prin care doreşte să aducă în atenţie  lucrurile pozitive care se întâmplă în ultima vreme în cea mai veche staţiune balneară din ţară, care de mai bine de un deceniu are o imagine dezastruoasă. Express de Banat va prezenta proiectele care se pregătesc pentru staţiunea de pe Cerna sau care sunt deja în derulare. Totodată, vom aduce în atenţia dumneavoastră investiţiile importante făcute de mediul privat la Herculane. Chiar dacă scopul campaniei este acela de a arăta lucrurile bune care se întâmplă la Băile Herculane, Express de Banat nu va ocoli obstacolele care încă stau în calea renaşterii staţiunii.

Reacţiile au început să apară, semn că soarta staţiunii vă interesează pe fiecare dintre dumneavoastră. “Sunt unul dintre admiratorii dumneavoastră, în special pentru eforturile pe care le depuneţi în a ne informa în mod obiectiv cu privire la diversele (şi nu puţinele) probleme cu care se confruntă Caraş-Severinul. Am descoperit cu bucurie că aţi început Campania “Herculane renaşte!”, în care încercaţi să promovaţi şi lucrurile bune care, deşi sunt puţine, se mai întâmplă şi la noi. Este lăudabil că încercaţi să mediatizaţi şi aspectele pozitive care ne dau speranţa că Băile Herculane vor redeveni ceea ce au fost odinioară, adică o staţiune care să rivalizeze cu cele din alte ţări”, ne-a scris unul dintre cititorii noştri fideli.

Cu mare interes sunt aşteptate de cititorii Express de Banat articolele legate de aquaparkul care se face la Herculane, dar şi cele în care vom trata problema clădirilor de patrimoniu. “Cred că ar fi de interes să realizaţi interviuri şi cu proprietarii acestor imobile, pardon, bijuterii, care aşteaptă să-şi recapete strălucirea pentru a oferi cititorilor dumneavoastră o imagine cât mai completă şi realistă asupra perspectivelor staţiunii. Sper să continuaţi lăudabila campanie pe care aţi început-o şi să nu luaţi aceste rânduri ca pe o critică, ci doar ca o sugestie”, a mai scris acelaşi cititor expressdebanat.ro. Vă asigurăm că vom trata fiecare dintre subiectele semnalate de dumneavoastră în cadrul campaniei iniţiate de noi, aşa că, rămâneţi pe www.expressdebanat.ro!

1000x100 casa brutarului