Centre moderne de colectare a deșeurilor la Reșița

centru colectare deseuri aport voluntar

Municipalitatea construiește la ieșirea din oraș două centre pentru colectarea deșeurilor. Finanțarea este asigurată de Ministerul Mediului, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Aleșii reșițeni au aprobat în cea mai recentă ședință de Consiliu Local studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integral al deșeurilor în municipiul Reșița, prin construirea a două centre de colectare prin aport voluntar”.

Noile centre vor acoperi nevoile comunități și constau în construirea unor platforme betonate, pe care vor fi amplasate containere pentru diverse tipuri de deșeuri, de la cele periculoase, până la cele textile, electrice, voluminoase, vegetale, care nu se pot colecta în cele amplasate deja pe raza municipiului. Containerele vor fi închise și nu vor afecta aspectul zonei, iar la umplere se va asigura înlocuirea lor. Finanțarea este asigurată de Ministerul Mediului, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

A fost stabilită și locația acestor centre, unul la ieșirea din localitatea Câlnic, după stația de epurare a societății Aquacaraș, iar ce de-al doilea, pe drumul de centură, pe Strada Vântului, se menționează în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/