Pentru sufletele boeme și neîmblânzite trei zile de festival, la Ponton Casa Baraj

ponton345
po 1000x100px (3)

Un mix perfect de muzică și natură, împletit cu energia și creativitatea artiștilor, într-un cadru idilic pentru toți cei cu suflet boem. Asta promite “The Bohemians”. 

Festivalul, revine cu cea de-a doua ediție, la Ponton Casa Baraj, în Văliug, după o primă ediție de succes, la începutul verii, în Delta Dunării, în minunatul Green Village. Evenimentul de marcă, va avea loc în perioada 28-30 iulie, în locul spectaculos din România, într-o atmosferă unică în inima naturii pe lacul Gozna, în Munții Semenic, la pontonul deja consacrat pentru petrecerile de top din fiecare vară.

Acest festival, dedicat iubitorilor muzicii electronice, reprezintă mixul perfect de muzică și natură și care va oferi o experiență de neuitat celor care vor alege evenimentul din al cărui line-up vor face parte artiști precum legenda progressive house Guy J, tânărul francez Baron, dj-ul ungur Peter Makto și Sona, fiul lui Black Coffee și compozitor al piesei “Texts Go Green” de pe albumul lui Drake.

Desigur că nu vor lipsi nici artiștii români, iar nume precum trupa Golan, Adrien, Moonsound, Rosario Internullo, Sllash & Doppe și mulți alții vor completa un line-up boem și eclectic.

ponton1111

1000x200 dacus 02

The Bohemians înseamnă trei zile și trei nopți de neuitat, cu multă dragoste pentru muzică și natură, energia și creativitatea artiștilor într-un cadru idilic pentru suflete boeme și neîmblânzite.

Biletele sunt disponibile pe https://www.kompostor.ro/evenimente/12500-the-bohemians-mountain-edition,  în număr limitat, la prețul de 150 de lei, prețul final fiind de 200 de lei pentru toate cele trei zile de festival.

The Bohemians este un eveniment organizat de Cyclic, agenție de booking și organizare evenimente, care în ultimii 13 ani a condimentat evenimentele muzicale regulate, creând o experiență deosebită, cu fiecare petrecere. Promovarea atât a evenimentelor underground, cât și a petrecerilor masive, Cyclic s-a impus ca unul dintre principalii promotori și susținători a scenei muzicii electronice românești.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px