Celelalte Cuvinte pregătește o surpriză muzicală de excepție pentru timișoreni! Ia-ți acum bilet!

Aniversând 38 de ani de la înființarea trupei, Celelalte Cuvinte revine cu un concert inedit la Timișoara, lansând primul album electric live din cariera formației! Albumul a fost înregistrat în premieră acum opt ani, la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a marcat 30 de ani de activitate muzicală.

Foarte tineri în 1981, au căutat „Celelalte Cuvinte” pentru a-și exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut mulți ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu „Iarbă prin păr”, apoi „Dacă vrei”, „Un sfârşit e un început”, „Scrisori iubite”, „Nu-mi da tot într-o zi”, la protestul din „Se lasă rău”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boală de gânduri”, apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin „Zmeie”, „Stem”, „Între vise”, Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rockului românesc. Membrii formației au menținut ștacheta ridicată, nu şi-au dezamăgit niciodată fanii și, cel mai important, au cântat din iubire pentru muzică, fără a face compromisuri de dragul comercialului.

Concertul de lansare din Timișoara va avea loc în data de 13 decembrie, la Escape Undergound Hub (strada Ghe. Lazar nr. 26), ziua care marchează și 38 de ani de la înființarea formației.

Chiar la această dată, 13 decembrie, în anul 1981, în calitate de trupă a Casei Studenţilor din Timişoara, Celelalte Cuvinte a susţinut primul concert în „sala festivă” a acesteia. Astfel, evenimentul a fost considerat actul oficial de naştere a trupei.

„Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste două ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență „o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marchează probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu se pregătesc în 2020 pentru întâlnirea cu fanii din toată ţara, cărora le vor spune, în stilul propriu, povestea Celorlalte Cuvinte.

Bilete disponibile în rețeaua IaBilet și pe IaBilet.ro:

  • 60 lei – acces general – presale – primele 100 bilete;
  • 70 lei – acces general, inclusiv în ziua evenimentului.