Cele mai bune cote ale meciurilor de duminică, doar la Mozzart Bet

 Este weekend, iar pariorii pot spune că este o zi perfectă pentru noroc. La Mozzart Bet sunt cele mai bune cote.

Premier League
Everton – Fulham închide ziua în Premier League. Everton are două meciuri mai puțin, pe care dacă le câștigă poate ajunge pe locul trei. Fulham pare condamnată la retrogradare, fiind greu de crezut că poate recupera cele opt puncte care o despart de Burnley. Caramelele lui Ancelotti au făcut niște meciuri nebune în ultima perioadă, cu foarte multe goluri, dar de această dată ne așteptăm să câștige fără probleme.

Serie A
Inter – Lazio este meciul zilei. Acest meci poate fi unul decisiv pentru băieții lui Antonio Conte, care au ocazia să demonstreze dacă au sau nu potențial să tragă la titlu. În afara remizei cu Genoa, Lazio a înregistrat în campionat numai victorii în acest an, așa că nerazzurri vor avea o misiune extrem de dificilă. Ambele formații au planuri îndrăznețe, dar Inter pare singura care o poate amenința cu adevărat pe Milan, avand cea mai mare cota pentru victorie la Mozzart Bet.

leader board 728 x 90 px

La Liga
Real Madrid – Valencia, meciul zilei în La Liga. Chiar dacă vine după eliminarea rușinoasă din Cupa Regelui (1-2 cu Alcoyano) și are momentan opt jucători indisponibili, printre care se numără Ramos, Carvajal, Marcelo și Hazard, Real Madrid pur și simplu nu-și mai poate permite să facă pași greșiți în campionat. Valencia a avut evoluții oscilante, nu are șanse la cupele europene și credem că va ceda toate punctele pe Bernabeu.