Avancronica – optimi Champions League și cote de top la Mozzart Bet

Start în Champions League, acolo unde avem cele mai mari cote de la Mozzart Bet. Faza optimilor de finală începe astăzi și aduce față în față Barcelona – PSG și Leipzig – Liverpool, urmând ca celelalte 6 partide să se dispute mâine o parte și săptămâna viitoare, o parte.

Meciurile se vor juca tur-retur și aliniază 16 din cele mai bune echipe din Europa. FC Porto este singura echipă ce nu face parte din cele 5 campionate de top ale Europei. Spania și Germania sunt țările cu cele mai multe reprezentante în această fază, 4 la număr. Spania este reprezentată de Barcelona, Real Madrid, Sevilla și Atl. Madrid. Germania prezentă cu : Bayern Munchen, Dortmund, Monchengladbach și Leipzig.

Anglia se prezintă la startul optimilor cu 3 reprezentante, Chelsea, Man. City și Liverpool, la fel ca Italia, reprezentată de campioana Juventus, de Lazio și Atalanta. Franța are o singură reprezentantă, campioana PSG.

leader board 728 x 90 px

Barcelona – PSG
Primul meci al zilei este cel dintre Barcelona, echipa aflată pe locul 3 în La Liga și PSG, a doua clasată în Ligue 1. Cele două echipe s-au întâlnit în 2017 într-o dublă de poveste. PSG a câștigat atunci pe teren propriu cu 4-0, iar Barcelona a întors rezultatul în meciul retur, înving cu 6-1, printr-un gol marcat la ultima faza a meciului de Sergi Roberto. De altfel în toate cele 11 întâlniri directe dintre cele două echipe de până acum s-au marcat minim 2 goluri, iar în 9 dintre ele au marcat ambele echipe. Barcelona este favorita în meci și are cea mai mare cotă la victorie pe mozzartbet.ro

RB Leipzig – Liverpool
Al doilea meci al zilei este cel dintre semifinalista de anul trecut, Leipzig și câștigătoarea de acum două ediții, Liverpool. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum în nici o competiție, oaspeții fiind favoriți la casele de pariuri și au cea mai mare cotă la victorie la Mozzart Bet. Ambii antrenori au un stil ofensiv de joc, în 4 din ultimele 5 partide disputate de fiecare din cele două echipe marcându-se minim 3 goluri.
Gazdele au 4 victorii consecutive în toate competițiile, iar Liverpool vine după 3 înfrângeri în Premier League.