Dansatorii sunt primiți cu brațele deschise la Timișoara! FITT oferă artiștilor un spațiu stabil pentru repetiții și evenimente

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Premieră la Timișoara! Fundația Județeană pentru Tineret Timiș anunță că dansul contemporan va fi un punct puternic pentru 2023. FITT a încheiat un parteneriat cu asociația Unfold Motion pentru a sprijini dansatorii de toate vârstele.

FITT își propune să creeze un HUB cultural și să ofere un spațiu stabil dedicat persoanelor pasionate de arta dansului. Proiectul prevede o sală de dans pentru cursuri și repetiții, sala de spectacole și o sală de evenimente.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș sprijină sectorul cultural independent tânăr al orașului prin intermediul resurselor de care dispune. Casa Tineretului – cel mai mare centru de tineret din România – este și cea mai mare infrastructură culturală independentă din Timișoara, astfel că, pe lângă îmbunătățirea infrastructurii fizice – sală de spectacole, galerie de artă, grădină de concerte, studio pentru teatru, ateliere pentru artiști, săli de coregrafie, continuăm demersurile prin lansarea unor programe de sprijin. În contextul rolului pe care Timișoara îl va avea în anul 2023 la nivel european, ne asumăm responsabilitatea de a fi un motor al dezvoltării sectorului cultural independent tânăr al orașului nostru.”, a declarat Mihai Vilcea, președinte FITT.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Unfold Motion și-a făcut un nume pentru implicarea asociației pe scena culturală timișoreană prin proiectele culturale. Misiunea asumată de Unfold Motion este promovarea activităților cultural-artistice și dezvoltarea factorului socio-cultural. „Ca Asociație prezentă în spațiul cultural din Timișoara de 8 ani, timp în care toată activitatea s-a desfășurat în regim nomad, această colaborare ne oferă predictibilitate și siguranță atât cât este posibil într-un context caracterizat de incertitudine. Manifestăm recunoștință față de această oportunitate care vine în întâmpinarea nevoilor noastre. Sperăm că pentru un timp (cât mai îndelungat) să dezvoltăm împreună scena dansului contemporan atât pe plan local, cât și național și internațional. De asemenea, sperăm ca tot mai multe instituții de cultură să manifeste interes în colaborarea și sprijinirea sectorului cultural independent (din toate ariile artistice) pentru că un astfel de dialog poate ajuta ambele părți să se dezvolte într-un sens ascendent.”, transmit Lavinia Urcan și Beatrice Tudor, președinte și vicepreședinte Unfold Motion.

Unfold Motion propune publicului timișorean o gamă largă de ateliere adresate mai multor categorii sociale, de la copii până la vârstnici, de la începători până la avansați și nu uită de persoanele cu o situație dificilă. Printre beneficiile enumerate sunt prima oră gratuită, o reducere de 10% din prețul abonamentului pentru frați și studenți, o reducere de 30% pentru pensionari, șomeri și familii monoparentale și o reducere de 50% pentru cei care aduc un prieten, respectiv 10% pentru cel nou venit.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/