„Cel mai mare jaf inventat de PSD-ALDE!”

Opoziția acuză în continuare alianța de guvernare PSD-ALDE că înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții nu este altceva decât un plan prin care să distrugă firmele românești profitabile și să își asigure girul pentru viitoare împrumuturi.

Fondul Suveran de Dezoltare și Investiții (FSDI) este, în opinia deputatului PNL Marilen Pirtea, cel mai mare jaf marca PSD-ALDE. Primul obiectiv ar fi înlocuirea actualilor administratori care nu fac parte din clientela politică cu unii care se supun partidului.

„Deja au fost demiși mulți manageri și administratori cu unii care au profilul de care vorbeam. Se urmărește garantarea cu activele acestui fond a noi împrumuturi mari pe care PSD vrea să le facă, îndatorând țara și crescând sarcina fiscală a generațiilor următoare”, a declarat liberalul.

În opinia lui Marilen Pirtea, introducerea amendamentului care permite ca profesorii universitari în economie, cu o vechime mai mare de 5 ani, să facă parte din conducerea FSDI nu este altceva decât un „măr otrăvit”.

1000x100 (5)