Cel mai mare buget din ultimii cinci ani pentru repararea drumurilor județene din Caraș-Severin

Rectificarea pozitivă de buget aprobată astăzi cu unanimitate de voturi în Consiliul Județean Caraș-Severin a dus la suplimentarea cu 7,5 milioane de lei a sumelor alocate anul acesta pentru reparații și întreținere pe drumurile județene.

26 de milioane de lei vor fi cheltuite în această vară pentru reparațiile atât de necesare pe drumurile din Caraș-Severin. „Bugetul Direcției de Drumuri Județene, în valoare de 19 milioane lei, bani proveniți din TVA, a fost alocat pentru întreținerea drumurilor județene și comunale. Din acești bani, s-a făcut un grafic pentru reparația unor tronsoane de drumuri județene. Au fost prevăzute reparații pe majoritatea dintre ele, au început procedurile, însă estimarea pe care conducerea Direcției de Drumuri Județene a făcut-o atunci este depășită. Mai era nevoie de o suplimentare de 2 milioanele de lei. Din cei aproximativ 7,5 milioane alocați prin rectificarea de buget făcută astăzi, 5 milioane de lei, DDJ își propune să-i aloce pentru lucrări de reparații pe alte tronsoane care nu au fost cuprinse în prima etapă”, a precizat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Potrivit șefului administrației județene, e cel mai mare buget alocat în ultimii cinci ani întreținerii drumurilor din Caraș-Severin. „Anul trecut am avut 7 milioane de lei pentru întreținere pe timp de vară, acum avem peste 20 de milioane, de trei ori mai mult decât anul trecut! Sper ca acești bani să se vadă în lucrările ce se vor face!”, a mai afirmat Hurduzeu.

banner maxagro