Cel mai lung sezon de iarnă la Muntele Mic! Zăpadă și distracție la jumătatea lui aprilie

Cuib de vise 1000x100

Proiectele asociației Muntele Mic Extrem s-au încheiat în acest sezon prelungit de iarnă! Președintele Ciprian Gaica spune că a fost cel mai lung sezon de iarnă pe Muntele Mic din ultimii 20 ani de ani.

Taberele Zâmbete pe Schi s-au încheiat cu zeci de persoane cu nevoi speciale fericite, ceea ce l-a mulțumit și pe președintele Gaica:

A fost, din punctul meu de vedere, cel mai reușit sezon al taberei Zâmbete pe Schiuri de până acum. A ajuns la ediția cu numărul 7 și am avut șansa de a avea parte de sponsori pe care mi i-am dorit în ultimii 7 ani de zile. Partea mai tristă este că nu am putut să fac mai mult de trei serii din cauza pandemiei. Copiii vin din mai multe centre: atât nevăzători, cât și cu autism din întreaga țară, plecând de la APCA Galați cu care au început în urmă cu 7 ani. Am fost ajutat de voluntari, prietenii mei, iar în grupa de nevăzători m-a ajutat și Angelo Bute, fost antrenor de paralimpic pentru persoane fără vedere și colaborăm pentru a pregăti o echipă paralimpică la nivel național. El, alături de sportivul Adrian Tamaș din Bistrița, vine la noi de doi ani de zile; amândoi se pregătesc pentru Olimpiadă.”, ne-a declarat Ciprian Gaica.

publicitate si promovare in ziar

Președintele Muntele Mic Extrem ne-a mai precizat că peste 35 de persoane cu nevoi speciale au fost îndrumate și integrate pe pârtia Borlova de pe Muntele Mic. La aceștia se adaugă alte 50 de persoane: familiile copiilor și voluntari, parteneri voluntari Robert Micșa și Nicoleta Poșircă, Jandarmeria Montană, Salvamont, proprietarii Pârtiei Borlova, care le-au oferit gratuitate pe teleschi, we ski parteneri, iar proiectul Zâmbete pe Schiuri nu ar fi reușit în acest sezon fără pensiunea Montis și Dechatlon, sponsor principal.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/